top of page
logo-ilman-taustaa.PNG

Kauneuspalvelut

Kotini yhteydessä olevassa rauhallisessa ja tilavassa hoitohuoneessa toteutan laadukkaasti niin kasvo-, käsi- ja jalkahoidot kuin kestopigmentoinnitkin. Teen myös ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt sekä sokerointitekniikalla toteutettavat karvanpoistot kasvoille ja vartalolle. Hoitohuone on omakotitalomme yläkerrassa, joten valitettavasti en pysty tarjoamaan sinne esteetöntä kulkua. Hoitoajat saat kätevimmin varattua sivun alareunasta löytyvästä ajanvarausjärjestelmästä.  Tuotteet ja lahjakortit voit ostaa hoitosi yhteydessä tai voit varata itsellesi "Ostosvartin", jolloin pystyn palvelemaan sinua parhaiten. Ostosvartti kannattaa varata myös silloin kun tarvitset neuvontaa hoitojen tai tuotteiden suhteen. Hoidot ja ostot voit maksaa yleisimmillä korteilla. Hoitojen ollessa meneillään en pääse puhelimeen, mutta voit laittaa minulle viestin niin vastaan heti kun mahdollista.

Hoitolaetiketti

Saapuessasi soita ovikelloa, niin sinulle tullaan avaamaan ovi. Hoitohuoneen vieressä on odotustila, jossa voit istua hetken mikäli saavut ennen hoitoaikasi alkua. Toivon sinun laittavan puhelimesi äänettömälle, jotta hoitotilanteesta tulee mahdollisimman rauhallinen. Jos sairastut ennen varattua aikaa, ilmoita mahdollisimman pian niin saan varattua sinulle uuden ajan. Hoitoja ei voi tehdä jos olet kipeä. Kotonamme asuu minun ja mieheni lisäksi lemmikkilintuja. Linnut eivät pääse hoitotiloihin, mutta niiden ääni saattaa kantautua hoitohuoneeseen.

heidi-laavakivilusikat0819-digi.jpg

Massada jalkahoidot 75 - 90 €

Kuiva jalkapohjien iho pehmenee ja kovettumat saavat kyytiä jalkahoidossa. Massada-tuotteilla tehdystä jalkahoidosta valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa. Massada Comfort-hoidon aloitan jalkojen öljykylvyllä, hoidan jalkapohjat, kynnet ja kynsinauhat ja lopuksi teen hieronnan jalkapohjista polveen asti. Massada SPA- hoidossa teen edellisten lisäksi kuorintakäsittelyn jalkapohjista polviin asti sekä naamion jalkateriin. Kumpaankin jalkahoitoon voin halutessasi tehdä varpaankynsien lakkauksen.

 

Massada Hands käsihoito 65 €

Käsien iho pehmenee ihanasti Massada- tuotteilla tehdyssä käsihoidoissa. Käsien ja käsivarsien kuorinnan lisäksi viilaan kynnet ja siistin kynsinauhat, hieronnan teen sormenpäistä kyynärpäihin asti. Käsihoidon yhteydessä voin halutessasi tehdä kynsien lakkauksen.

 

Massada kasvohoidot 85 -120 €

Sinun ei itse tarvitse etukäteen päättää minkä kasvohoidon valitset, sen voit jättää minun huolekseni. Ajanvarauksesta löytyy tätä tarkoitusta varten vaihtoehto ”Kosmetologin valitsema hoito”, jossa valitset haluamasi hoidon pituuden 2 h tai 1 h 30 min. Suosittelen valitsemaan pidemmän ajan, koska se voidaan tarvittaessa muuttaa lyhyemmäksi.

Teen kasvohoidot aina ihosi kunnon ja sen tarpeet huomioiden. Valikoimasta löydät hoidot ihon perustarpeisiin ja niihin tilanteisiin, joissa tarvitaan tehokkaampia menetelmiä.  Ajanvarausta tehdessäsi voit yhdistää kasvohoitoihin erilaisia lisäpalveluja. Hoidoissa käytän espanjalaista Massada- tuotesarjaa.

 

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt 20 - 89 €

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksellä saat kasvoille huoliteltua ilmettä viikoiksi. Ripsien taivutuksella saat itsepäisen suorista ripsistä kauniin kaartuvat ilman päivittäistä ripsentaivuttajan käyttöä. Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältyy taivutuskäsittelyyn automaattisesti.

Sokeroinnit / karvanpoisto, kasvot 16 - 31 €,

vartalo 34 - 99 €

Käytän kasvojen ja vartalon alueen karvanpoistoon lempeää sokerointimenetelmää. Sokerointi ei lopeta karvojen kasvua, mutta säännöllisesti (4-6 viikon välein) tehtynä hillitsee sitä hyvin.

 

Kestopigmentoinnit, 380 - 450 € alueesta riippuen

Kestopigmentointia kannattaa harkita silloin kun omat kulmakarvat tai ripset ovat harvat tai puuttuvat kokonaan. Pigmentoinnilla voi myös korjata kulmakarvojen muotoa tai tehdä huulten rajasta tarkemman. Suosin kestopigmentointeja tehdessäni maltillista tyyliä, joten olet turvallisissa käsissä. Käsittelyn kokonaishintaan kuuluu kaksi käsittelykertaa, joista ensimmäinen on työn suunnittelun takia yleensä hiukan pidempi. Käsittelyillä on 6–8 viikon väli, jonka aikana väripigmentit ehtivät asettua ihoon. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen työ ei siis vielä ole valmis vaan lopullinen tulos näkyy vasta reilun kuukauden päästä jälkimmäisestä käsittelystä. Väri tarttuu ihoon yksilöllisesti, joten joskus kolmaskin käsittely saattaa olla tarpeen. Joissain harvinaisissa tapauksissa väri ei tartu ihoon juuri lainkaan. Kestopigmentointi on käsittely, jossa haluan haastatella ja opastaa sinua etukäteen, joten ajanvaraus tehdään vain puhelimitse.

Sarin Sisustus ja Kauneus

bottom of page