top of page

Sisustuspalvelut

Ne pieniltä tuntuvat remonttihommat, joihin et oikein löydä tekijää ovat juuri minua varten. Olen apunasi suunnittelussa, voin neuvoa pintamateriaaleissa ja teen erilaisia toteutustöitä. 

Maalaus, tapetointi ja erikoispinnoitteet

Telat ja pensselit pysyvät käsissäni niin, että uutta pintaa tulee seiniin, kattoihin, lattiaan ja vaikka kalusteisiin. Teen myös efektimaalausta ja erikoispinnoitteita. 

Sisustusneuvonta, suunnitteluapu ja stailaus

Jos tila, kotona, mökillä tai töissä, ei tunnu mielestäsi toimivalta, tai olet suunnittelemassa kokonaan uutta tilaa niin ammattilaisena voin tuoda uusia näkökulmia ja ajatuksia suunnitteluprosessiin. Valintojen tekeminen tulee  helpommaksi kun poimin sinulle monista vaihtoehdoista sopivimmat pintamateriaalit ja niiden sävyt. Tunnelmataulu eli moodboard on tässä hyvänä apuna ja tarvittaessa havainnollistan suunnitelmia piirroksin esim. kalusteiden sijoittelusta.  Stailaamalla saan yksittäisen huoneen tai koko kodin hyvät puolet esiin omaksi piristykseksesi, tai silloin kun olet myymässä kotisi.

Hinnat

Pintaremonteissa käytettävään aikaan vaikuttavat tarvittavat pohjatyöt ja mahdollisten muiden projektissa työskentelevien ammattilaisten aikataulut. Työ alkaa siitä, että tapaamme ja mietimme yhdessä minkälaista apua projektissasi tarvitset. Tutustuttuani kohteeseen laadin sinulle kirjallisen tarjouksen, joka sisältää arvion työn hinnasta ja materiaalikustannuksista. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme sopimuksen, saat tarkemman kustannuslaskeman materiaaleista ja aloitan työt. Tapanani on olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen, näin pysyt hyvin ajan tasalla työn etenemisestä. Toimin pääsääntöisesti Etelä-Suomessa n. 50 km säteellä Hyvinkäästä, yli 8 km matkoista veloitan 0,71 € / km Hinnat sisältävät alv 24 %. Muista tarkistaa vero.fi sivuilta oletko oikeutettu kotitalousvähennykseen.

 

Pintamateriaalien asennus 38–45 €/h

Maalaus, tapetointi ja erikoispinnoitteet.

 

Neuvonta ja suunnitteluapu 65 €/h

Toteutetaan kohteessa, saat neuvoja tuotteista ja materiaaleista, työmenetelmistä ja hankintapaikoista. Tarpeen mukaan teen kirjallisen koosteen ehdotuksista.

 

Stailaus asiakkaan omilla tavaroilla 70 €/h

Stailaamalla tila saadaan näyttämään parhaat puolensa. Tämä toteutetaan selkiyttämällä tila huonekaluja ja tavaroita uudelleenjärjestämällä ja tarpeen mukaan niitä karsimalla.

Sarin Sisustus ja Kauneus

bottom of page